Tecnoavis

TECNOAVIS

Aquesta web es un projecte educatiu.

Aquesta web es un projecte educatiu.

cropped-cropped-Abuela_ordenador_sofa-scaled-1.jpg

Apadrina un avi

No tens cap familiar o amic que necessiti la nostra ajuda? No pateixis, pots ajudar a altres avis que ho necessitin.

Amb Apadrina un avi pots satisfer les necessitats de l’avi que vulguis pagant-li els serveis que demani. D’aquesta manera pots ajudar a qui vulgui aprendre, però no pugui per raons econòmiques.

Comença a ajudar

Per apadrinar a un dels nostres avis i que puguis ajudar-lo a desenvolupar-se en les seves habilitats tecnològiques, hauràs de comprometre’t a donar-li els serveis que s’especifiquen als seus requisits.

Dia Personalitzat (25 - 150€)

Esdeveniments (20 - 30€)

Agraïments d'alguns dels nostres avis

Aquests son correus que els nostres avis envien com a agrïment als seus padrins amb els quals, sense la seva ajuda, no podrien estar enviant correus.

Sense l'ajuda de la Marta i la seva família no hagués pogut aprendre totes les coses que encara segueixo aprenent. Moltes gràcies per donar-me aquesta oportunitat!
pexels-shvets-production-8899940
Carles T.
69 anys
Ferran, Mercè i les seves filles, Lucia i Martina, sense aquesta meravellosa família i la seva ajuda ara mateix no estaria escrivint aquest missatge. Moltíssimes gràcies!
pexels-pixabay-509236
Joana E.
83 anys
Habia escoltat parlar de Tecnoavis i m'agradava la idea, però no podia permetre-m'ho econòmicament. Un dia em vaig assabentar de que algú em podia ajudar i no ho vaig dubtar. Mai falto als Esdeveniments!
pexels-victor-l-2790438
Rosa P.
72 anys

Preguntes freqüents

Què he de fer si ja no vull seguir pagant?

Tot i que serà una pena pel nostre avi al que li has pogut donar una oportunitat, tu ets qui decideixes. Sempre pots anul·lar la teva donació. Simplement posa't en contacte amb nosaltres i ens encarregarem de tot!

Puc apadinar a més d'un avi a la vegada?

Pots apadrinar a tants avis com vulguis. Sempre que puguis i et comprometes amb ells, si són més millor ja que a més avis ajudaràs!

Quant temps estaré pagant a un avi?

Tot depèn de l'avi, alguns avis amb poques sessions ja hauran après ho que volien aprendre, altres els hi portarà més temps. Per això has d'estar compromès amb l'avi que apadrinis.

He de posar-me en contacte amb l'avi que he apadrinat?

No hi ha necessitat de que tinguis que comunicar-te amb l'avi que apardinis. Tot i això, si vols pots posar-te en contacte amb ell o ella per així poder conèixer-ho més i poder ajudar-lo ho màxim possible.

Zona de treballadorsscreen tag