Tecnoavis

TECNOAVIS

Aquesta web es un projecte educatiu.

Aquesta web es un projecte educatiu.

La nostra missió

Per què donem una solució?

T’agradaria que les persones amb dificultats per entendre les noves tecnologies poguessin adaptar-se a elles? Aquest és el problema que volem confrontar. La nostra idea és poder ajudar a les persones que tinguin dificultats per desenvolupar-se fent servir productes i serveis que cada vegada van progressant més i més.

El nostre servei dona una solució perquè cobreix una necessitat com és tenir una població educada en matèria tecnològica trencant la bretxa digital que sofreix aquella part de la població que no té coneixements tecnològics. Majoritàriament aquest cas es dona en gent major, per això en Tecnoavis ens especialitzem a ajudar-los a no quedar-se enrere. 

Els nostres serveis

El nostre servei es basa a ensenyar a la gent amb dificultats en els avanços tecnològics d’una manera propera i senzilla. Tota la nostra informació es podrà trobar en la nostra pàgina web. Podríem dividir el nostre servei en quatre: Dia Personalitzat, Esdeveniments, Xerrades Personalitzades i Apadrina un avi.

Aquesta és una opció per a la gent que vol una ajuda feta per a ells, seleccionant quines són les seves dificultats que tenen en el seu dia a dia i que volen canviar per poder utilitzar tots els avantatges que hi ha disponibles per a tothom, però no poden fer servir.

Aquesta modalitat és per a la gent que li agrada aprendre en grup i que no necessita una ajuda tan directa. En aquestes xerrades el que farem serà fer tallers en grup pràctics en els quals els participants practicaran el que no saben fer i preguntaran els seus dubtes als nostres treballadors.

Pensat per satisfer les necessitats que poden tenir empreses o institucions (com residències o ajuntaments) a l’hora d’educar a un grup de persones en matèria de noves tecnologies.

Amb Apadrina un avi pots satisfer les necessitats de l’avi que vulguis pagant-li els serveis que demani. D’aquesta manera pots ajudar a qui vulgui aprendre, però no pugui per raons econòmiques

ODS amb els que estem compromesos

Nosaltres ens preocupem per l’ensenyament de les persones durant tota la seva vida, focalitzant-nos en la gent gran per així cobrir la necessitat d’aprendre en aquesta etapa de la vida.

Ens enfrontem a la bretxa digital que sofreixen els avis donada l’ha desigualat que hi ha a l’hora d’aprendre i utilitzar les noves tecnologies.

La nostra empresa

Missió

Aconseguir que les persones amb dificultats per adaptar-se a les noves tecnologies siguin totalment autònomes i utilitzin els avantatges que s’ofereixen en alguns comerços.

Visió

El nostre objectiu és ser l’empresa líder en inclusió tecnològica per a persones d’avançada edat en tota Espanya.

Valors

  • Honestedat
  • Transparència
  • Personalitzat
  • Inclusió
  • Confiança
Zona de treballadorsscreen tag