Tecnoavis

TECNOAVIS

Aquesta web es un projecte educatiu.

Aquesta web es un projecte educatiu.

Xerrada personalitzada

El servei de Xerrada personalitzada està pensat per satisfer les necessitats que poden tenir empreses o institucions (com residències o ajuntaments) a l’hora d’educar a un grup de persones en matèria de noves tecnologies.

En aquest servei s’ofereix una xerrada a un grup de persones que han de disposar dels dispositius dels quals es vulgui fer la xerrada. Es a dir, s’ensenyarà a utilitzar els dispositius desitjats amb una dinàmica de grup divertida i entretinguda.

Què diuen del nostre servei de Xerrada Personalitzada?

Santa Úrsula - Residència

Vam contractar el servei de Xerrada Personalitzada per educar a les persones d’edat avançada de la nostra residència a l’hora de respondre missatges de l’aplicació WhatsApp. Buscàvem que ells, sense cap mena d’ajuda, poguessin estar comunicats amb els seus familiars o amics en qualsevol moment. Tecnoavis ens van ajudar molt amb el nostre objectiu, els seus professionals van ser molt eficaços i respectuosos amb els nostres avis, els ho agraïm molt!

María Cristina - Residència

Teniem un problema amb els avis i àvies de la residència, no sabien res relacionat amb les noves tecnologies. A més, el nostre personal no es podia encarregar d’ajudar als avis i al mateix temps preocupar-se pel seu benestar. Per això vam contractar el servei de Xerrada Personalitzada, ens van ajudar a fer que el avis aprenguessin a utilitzar el telèfon mòvil per veure vídeos, enviar missatges i alguna cosa més. Segurament tornarem a contractar una altre cop el servei de Xerrada Personalitza!

Vols sol·licitar el nostre servei?

Omple el següent formulari per posar-te en contacte amb nosaltres i que puguem dissenyar una xerrada personalitzada per la teva empresa.

  Preguntes freqüents

  Puc agafar el servei si no sóc una empresa?

  No, aquest servei es exclusiu per a empreses que vulguin educar a un grup de persones. Si busques xerrades on puguis aprendre, pots veure el nostre servei d'Esdeveniments.

  De què es poden fer les Xerrades Personalitzades?

  Les Xerrades Personalitzades es poden fer del tema que la empresa sol·licitant desitgi. Si així ho preferiu, us podeu basar en la pàgina d'Esdeveniments. 

  Quant dura la Xerrada Personalitzada?

  No hi ha un temps establert per les xerrades que donem. Normalment, sempre establim un horari però ens podem adaptar al vostre horari sense cap tipus de problema, nomès haureu de fer-nos-ho saber!

  Quant costa la Xerrada Personalitzada?

  La Xerrada Personalitzada està pensada perquè l'empresa organitzadora s'encarregui de tots els gastos econòmics del servei, mentre que els avis que disfrutin del servei no hauran de pagar res. Per això aquest event podría variar molt el preu ja que s'ha de tenir en compte que es tracatarà a la xerrada, quantes persones hi seran presents, on serà l'esdeveniment, etc.

  Zona de treballadorsscreen tag